Агенция ФОКУС | Офис пространство

Локация : гр. Пловдив

При разработката на интериора на този офис сме търсили минималистичен дизайн, съобразен с бранда, както и с цветовите и графичните елементи, оформящи логото на агенцията. Третирането при стените е семпло, като динамичните и по-цветни зони се търсят при решенията на витрините към различните помещения.

Тематиката на брандирането се завърта около журналистическата професия – през различни визии, препращащи към класическите медии, както и такива, които са обвързани със съвремието и неговата дигитализация. И тъй като журналистическата професия е професия с „глас“; професия, която има влияние и сила – за нас беше важно да намерим място за тази философия в някой от кътовете в пространството.

Картините в нюзрума и широкоформатното брандиране ни позволиха да постигнем всичко това по един деликатен и хомогенен начин. Част от изразните средства в пространството бяха вече предварително зададени – под, тавани и осветление, и ние напълно се съобразяваме и обвързваме интериора с тях.

Информационна агенция „Фокус“ е първата частна информационна агенция в България, която предлага денонощно новини на български и английски език. „Фокус“ е също и клипинг агенция – агенция, която събира и организира новини от други медии. Агенцията притежава най-голямата българска частна радиостанция „Фокус“, която предлага едновременно и пълноценно покритие на 95 % от населението и 90 % от територията на страната.

Вижте още от нашите проекти ТУК

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor