Двустаен апартамент

f

Квадратура :
53 m2

Този малък бюджетен апартамент от 53 квадратни метра е едно уютно местенце, събрало в себе си мекота и топлота, със съответната цветова схема.

Антрето е S-образно, но заради добрата етажна височина и формите на тавана, човек не се усеща притиснат в него. Такива са таваните в целия апартамент, като това допринася за усещането за по-голям простор в помещенията.

В сравнително малката всекидневната зона хомогенно е събран дневен кът, кухня, трапезарна зона и работно място. Визуално и функционално сме обвързали трапезарната зона с кухнята и сме използвали недостатъците на помещението – конструктивните елементи, като предимство. В допълнение използваните дървени декори придават усещане за и уют.

Спалнята е разположена в края на апартамента, в нея има голямо легло с нощни шкафчета, гардероб и ТВ-модул. За да обединим визията на жилището, сме използвали същите изразни средства от хола – декори, декоративни ребра, тавани, настилки, пердета.

Въпреки че това е малък апартамент, всички необходими удобства са налични, като неговото разположение и дизайн го правят функционално и удобно за живеене.

Вижте още от нашите проекти ТУК

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor