Таванско помещение

Локация: гр. Пловдив

f

Квадратура :
21 m2

 

Кой каза, че малките пространска са скучни ? Със своите 21 квадратни метра, това малко жилище, е прекрасен пример за това как малкото пространство може да бъде използвано наистина функционално. Независимо от големината, това място е добре подредено , за да осигури комфортно и уютно пространство за живеене.

Помещението се намира на последен етаж и е с южно изложение в град Пловдив, доста светло и приятно. През летните месеци в Града под тепетата, засенчването е не просто наложително, а животоспасяващо. Тук сме използвали щорите като декоративен елемент.

Въпреки малкото пространство, в интериора има акцентни цветове, които правят мястото по-живо и свежо. Постигнато е чрез декоративни елементи и аксесоари, като килими, декоративни тухли, картини, етажерки и др.

Пространството е организирано така, че да може да се използва максимално ефективно, като кухнята, трапезарията и всекидневната зона са интегрирани в едно.

Интериорът на това таванско помещение е изключително приветлив, идеален за млади хора, които търсят компактно и лесно за поддържане жилище. Дизайнът е основан на идеята за простота и ергономичност, като въпреки малкото пространство, мястото е използвано много ефективно.

Вижте още от нашите проекти ТУК

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor