Тристаен апартамент

Локация : гр. Пловдив

f Квадратура :
89 m2


Въпреки нестандартното разпределение нашия екип успя обособи функционалните кътове, които клиентите ни имаха желание да намерим.
Дневната е решена с функционална и просторна тв мебел, която позволява съхранение в целия си обем. Диванът е разтегаем и достатъчно голям, а позицията му е съобразена, така че да осигури достъп до терасата в непосредствена близост. В другия ъгъл на дневната се намира трапезна маса за 8 души, която пък е достатъчно близо до кухнята.
Кухнята е решена чрез вграждане на част от електроуредите в колона, която се съчетва с леката хитрина да “скрием” комина за аспирация чрез плитки етажерки. Търсенето на максимална работна площ при кухнята е основен принцип, към който се стремим и сме приложили и тук. Хладилникът е с нестандартна ширина и ъплътнява една от чупките в тази кухня.
Стилът към, който сме се придържали е неокласически, като целта ни е била създаването на луксозна среда, без излишни декорации. Използвани са няколко вида материали, в комбинация с бронзови моменти, които се появяват при детайли като кантове, осветителни тела, основа на масата и т.н.
Подовата настилка допринася за класическото и луксозно усещане, а за да сме сигурни в комфорта е предвидено подово отопление.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor