Тристаен апартамент

Локация : гр. Пловдив

f Квадратура :
65 m2


Характерното за този апартамент е това, че на сравнително малка квадратура се побират доста различни функции.
-В антрето сме предвидили функционална мебел за сядане в комбинация със зони за съхранение на всичко, необходимо при такъв тип мебел. Във вътрешността на коридора намират своето място пералня и сушилня, скрити зад компактна мебел. А уютното усещане допълнихме с разноцветните хексагонови плочки на пода.
-Спалните-родителска и детска, въпреки своята квадратура успяват да изпълнят нуждите за зони за почивка и такива за съхранение.
-При мокрите помещения се залага на функционалност и съчетание на различни декори плочки, с цел оформяне на приятни и динамични пространства.
-При голямата и просторна дневна имахме предизвикателството да позицинираме няколко къта-кухня, трапезна маса, както и дневна с удобно сядане пред телевизора. В допълнение към тези функции обаче, нашите клиенти имаха изскване за доста място за съхранение на книги, работен кът и позициониране на класическо пиано.
-Поради спецификата на пространството, а именно-дължината на помещението, обособихме визуално разделяне с дървени елементи, в зоната на трапезарията, които продължават по тавана. По този начин постигнахме една осмислена среда, разделена на функционални кътове.
-При мебелта с най-много функция-и в този случай не говорим за кухнята, а за мултифункционалната мебел при тв зоната, хармонията се получи, главно благодарение на динамиката между обеми, промяна на цветове на плоскости и наклони на текстури. Бюрото е много елегантно вписано, чрез позициниране на плоскост върху вече изградената ниша. Пианото се “вгражда” частично с обема си в обособена ниша и се превръща в своеобразно произведение на изкуството в помещението.
-Цветовете по стените са комбинация от пастелно синьо и много нежно бежово, които допълнително придават характер на помещението.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor