Частно жилище

Локация : с. Калояново

f Квадратура :
31 m2


При този проект имахме задачата да направим частично решение за етаж към къща-дневна с трапезария и кухня. Предизвикателството беше проектирането на кухнята, както и на дневната зона. Успяхме да намерим място за всичко в кухнята като премахнахме две врати-тази към трапезарията и прилежащата към кухнята тераса. Използваме подпрозоречния парапет като допълнително пространство за работен плот.
На дневната й трябваше правилно разпределение, относно меката мебел, позицията на телевизор и работен кът. Тъй като разполагахме с голям проход към трапезарията решихме да го “преградим” с дървени колонки-по този начин успяхме да намерим място за достатъчно голям диван, но запазихме усещането за простор. Избрахме дивана, така че да се преконфигурира, за повече удобство и експерименти. Трапезарията е удобна, с достатъчно място за движение-добре свързана е, както с кухнята, така и с дневната.
Стилът, към който се придържахме е Boho-chic и минимализъм. За стените сме използвали светли тонове и за акцент-пастелни в сиво-зелената гама.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor