Четиристаен апартамент

Локация : гр. Пловдив

f Квадратура :
133 m2

 


Представяме Ви изпълнението на този четиристаен апартамент, чийто проект завършихме през пролетта на 2020 година.

Визията, която проектът следва, спрямо разговорите с нашите клиенти, е функционалност, в комбинация с натурални и естествени тонове. Акцентите в интериора се диктуват от акцентно осветление и облицовки с линейни елементи. Линейните елементи обединяват различните помещения, създават усещане за насоченост и визуално издължаване на пространството.

Антрето е оформено с функционална мебел, която позволява максимално съхранение на дрехи и обувки, а голямото огледало срещу тази мебел създава изключително просторна атмосфера.

Дневната, която се комбинира с кухня и трапезария, е проектирана, така че четиричленното семейство да може да комфортно да пребивава заедно в това най-активно помещение от един дом. Диванът е с максимална големина, трапезната маса е разтегаема и мобилна, като позицията й е съобразена и с позицията на френски прозорец в тази зона.

Проектирането на кухнята беше истинско удоволствие! Както доста често споменаваме, кухнята е лаборатория за създаване. А в тази конкретна кухня, място са намерили всички необходими уреди-хладилник за вграждане, съдомиялна, фурна за вграждане, микровълнова за вграждане, та даже и кухненска мелачка за отпадъци под мивката. Предизвикателството при тази кухня беше коминът, който се намира по средата на кухнята. Към него се включва аспирацията, а благодарение на професионалното отношение на мебелиста, този комин получи и допълнителна функция, а именно-шкаф с плитки етажерки за подправки.

Спалните са оформени спрямо нуждите на обитателите. Родителската спалня е просторна с голям гардероб и свободно пространство за спортни дейности. Детската стая е предназначена за момче в юношеските години, с интерес към игрите. Третата спалня, предназначена за девойка, в края на тийнейджърските си години, е минималистична откъм цветове. Събира в себе си функционална тоалетка-бюро, както и удобно пространство за четене и легло за петия четириног член на семейството.

В този дом, проектът, който изготвихме оформя функционалността на всяко едно помещение като заедно с клиентите си оформихме цветовата схема на всяка зона. Наше дело са и заданията за всички позиции на осветителни тела, както и функционалности на всички инсталации, съгласно удобството, което е било търсено при различните позиции на мебелите. Целта при всеки наш проект е стърчащите кабели да бъдат скрити, но все пак достъпни и да няма изненади и нужда от разклонители.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor