Delta Source | Офис пространство

Офисът на тази IT компания представлява съвременно и модерно пространство, обединяващо функционалност, комфорт и креативност.
Основните цветове в интериора – сиво, синьо и бяло са и цветовете на компанията. Тези цветове отразяват корпаративния бранд и идентичност на фирмата.
В интериора в определени зони са включени и меки мебели с топли цветове, служещи за акцент, придаващи уют и хармония в пространството.
Мокетът,използван в цялата отворена работна зона, не само допринася към лукзосния външен вид, но и допринася за подобряване на акустиката на пространството, осигурявайки тиха и
приятна работна атмосфера.
Характерните обеми в тавана създават модерен и иновативен вид, допълващ цветовата схема, вдъхновени от идентичността на компанията.
Всички декоративни елементи в офиса от типа на фолиа и брандинг материали са тясно свързани с дейността и идентичността на компанията и също допринасят за цялостното
усещане и настроение.
Зоната за релакс и хранене е проектирана в неформална атмосфера. Това е място, където служителите могат да се отпуснат, обменят идеи и да се възстановят в приятна обстановка, запазвайки при това съвременния и професионален вид на офиса.Настилнките и цветовете отново следват общата концепция за офиса, присъединявайки релакс зоната смислово и композиционно
към останалата част на офиса.Тук отново меки мебели с топли цветове допринасят за уюта и удобството на зоната. Подовите настилки се състоят от два вида винил, подходящ за такива пространства от акустична, износоустойчива и санитарна гледна точка.
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor